Algemene voorwaarden

 

Website: www.re-belly.be

 

Initiatief van:

 

Annick Andries

Lange Kroonstraat 146

2530 Boechout

e-mail: annick@re-belly.be

Telefoon: +32 495 460 360

Ondernemeningsnummer (KBO/BTW) BE 0659.980.674

 

Hierna “Re-Belly” of “verkoper”.

 

Bescherming van persoonsgegevens

 

De persoonlijke gegevens van de klanten die tijdens het bezoek aan de website worden verstrekt, worden niet aan derden doorgegeven tenzij met uitdrukkelijke toestemming van de klant.

 

Re-Belly kan deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar producten en diensten. 

 

De klant heeft het recht tot inzage van de gegevens die op haar betrekking hebben en kan de rechtzetting of het schrappen ervan vragen door een e-mail te versturen aan annick@re-belly.be.

 

Re-Belly verbindt zich ertoe om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving op dit gebied, namelijk de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens en de Europese verordening van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens.

 

Prijs

 

De prijzen op de website zijn inclusief btw, aangegeven in euro en exclusief verzendkosten.

 

De Verkoper behoudt zich het recht de prijzen te wijzigen. De verkoper kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een eventueel drukfout.

 

Enkel de aangegeven prijzen en de belastingen die van kracht zijn op het moment van de bestelling zijn van toepassing, onder voorbehoud van beschikbaarheid op die datum.

 

Het totale bedrag van de bestelling en, indien van toepassing, de verzendkosten worden vermeld vóór de definitieve bevestiging van uw bestelling.

 

Veilige Betaling


www.re-belly.be is voorzien van een SSL certificaat, deze versleutelt het dataverkeer tussen de webserver en de browser. Hierdoor wordt een veilige omgeving gecreëerd waar gevoelige informatie zoals uw bankgegevens beschermd zijn.

 

U heeft de mogelijkheid te betalen via  Creditcard, PayPal, Bancontact of bankoverschrijving.

 

In geval van bankoverschrijving zal u gevraagd worden over te schrijven op volgende account:

Op naam van Annick Andries

Rekening nummer BE21 9731 6044 4603          BIC: ARSP BE 22

Argenta, Belgiëlei 49-53, 2000 Antwerpen

 

Uw bestelling zal 7 dagen voor uw gereserveerd worden, zodat u even tijd heeft de overschrijving uit te voeren. Na deze periode moeten uw bestelling helaas annuleren.

 

Contacteer ons bij onjuistheden in de facturatie zodat wij dit onmiddellijk kunnen corrigeren.


Levering

 

Verzendingen zijn momenteel enkel mogelijk naar België of Nederland.

 

Pakketten worden doorgaans de dag na ontvangst van uw betaling verzonden via bpost met trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen. U ontvangt uw bestelling binnen de 2 à 3 dagen na ontvangst van uw betaling. Gelieve rekening te houden met mogelijke drukke perioden.

 

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering.

 

De verzendkosten zijn afhankelijk van het totaalgewicht en de verzendwijze (levering op thuisadres, postpunt of pakketautomaat). De verzendkosten worden vermeld vóór de definitieve bevestiging van uw bestelling.

 

Wij doen er alles aan om uw artikelen goed beschermd te verzenden. Moest er onverhoopt toch wat fout lopen met uw bestelling, neem dan zo snel mogelijk contact op via annick@re-belly.be.

 

Indien u wenst kan uw bestelling op afspraak afgehaald worden op vermeld adres: Lange Kroonstraat 146 te Boechout. U ontvangt een e-mail zodra uw bestelling voor u klaar staat. Bestellingen dienen binnen de 30 dagen opgehaald te worden. Op dit adres kan enkel worden afgehaald.

 

In het geval van niet afhaling, zullen wij u contacteren om een nieuwe zending of afhaling te regelen. Bij een nieuwe verzending zullen er dan opnieuw verzendkosten aangerekend moeten worden.

 

Solden of outlet

 

Producten in de solden of outlet zijn niet onderhevig aan acties of kortingscodes. Aanbiedingen zijn geldig de dag dat ze op de website vermeld worden.

Outlet of soldenproducten kunnen niet geruild worden.

 

Herroepingsrecht

 

De omschrijving van de producten worden met zorg en ter goeder trouw gedaan, de staat van een tweedehands product kan erg variëren. Om deze reden worden de producten zo grondig mogelijk gecontroleerd op gebreken. Ook de afmetingen en maten worden steeds duidelijk vermeld. Ook worden de aangeboden producten zo nauwkeuring en duidelijk mogelijk weergegeven aan de hand van foto's. Indien er zich typfouten voordoen, dan berust dit op een menselijk fout en kunnen hier geen rechten aan ontleend worden. Kleuren op foto's kunnen verschillen afhankelijk van de drager waarop ze worden weergegeven, gelieve hier rekening mee te houden. Indien u ergens aan twijfelt, aarzel dan niet ons te contacteren.

 

Probeer u er steeds van te vergewissen goed kennis genomen te hebben van de omschrijving van de bestelde goederen om zo een retourzending te kunnen vermijden.

De klant heeft het recht binnen de 14 dagen af te zien van haar aankoop. In dit geval dient de klant de verkoper te verwittigen via annick@re-belly.be binnen de 7 dagen na levering.

https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Ventes/Forms/formulier-voor-herroeping.pdf

 

De klant dient de goederen voldoende gefrankeert terug te sturen in de oorspronkelijke verpakking en in de oorspronkelijke staat naar (Re-Belly tav Annick Andries, lange Kroonstraat 146, 2530 Boechout). Indien de teruggestuurde goederen niet meer in oorspronkelijke staat zijn en dus in waarde verminderd, kan de klant aansprakelijk gesteld worden en kan een waardevermindering in rekening gebracht worden.

 

De verkoper dient binnen de 30 dagen na ontvangst van de goederen het betaalde aankoopbedrag van de goederen (excl. verzendkosten) terug te betalen.

 

Bij niet correcte terugzending zoals hierboven beschreven, blijven de goederen eigendom van de klant en kunnen de goederen binnen de 14 dagen terug opgehaald worden bij de verkoper of op vraag, risico en rekening van de klant terug verzonden worden.

 

Outlet of soldenproducten kunnen niet geruild worden.

 

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor schade of letsel voortkomend uit gebruik van onze producten. Houdt er rekening mee dat tweedehands kledij gewassen kan zijn met verschillende wasproducten. 

 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password