Hallo! 

 

Ik stel mezelf graag even voor, zodat jij weet bij wie je koopt.

 

Mijn naam is Annick en ik woon in Boechout (bij Antwerpen) samen met mijn vriend en ons dochtertje.

 

Toen ik zelf zwanger was, vond ik het nogal duur en niet bepaald duurzaam om een nieuwe garderobe te kopen die ik maar kort ging dragen. Maar, ik wou toch graag leuke kleding om die mooie bolle buik te accenturen. Dus ging ik op zoek naar tweedehands zwangerschapskleding.

 

Op tweedehands websites vond ik wel leuke dingen, maar als ik telkens verzendkosten moest betalen, werd het toch weer duur. Tot ik zag dat er ook pakketten werden aangeboden, dus kocht ik een pakket van iemand met ongeveer dezelfde maat en smaak. Dus maar 1 keer verzendkosten en geen uitstoot van onnodige transporten. Win Win, dacht ik!

 

In het pakket zat kleding die ik leuk vond, die me paste én me goed stonden, maar ook kleding die ik niet leuk vond of me gewoon niet paste. Jammer! Daarbij was het vooral winterkleding waardoor ik toch weer op zoek moest naar zomerkleding toen het warmer werd.

 

Dus dacht ik; waarom geen website met betaalbare tweedehands zwangerschapskleding waar je ineens alles kan vinden?

 

Na mijn moederschapsverlof ging ik weer aan de slag als freelance fotograaf bij een grote Belgische modeketen waar ik al jaren werkte . Een toffe job met leuke collega’s! Helaas, een paar maanden later, kwam de corona lockdown. De modesector kreeg zware klappen en mijn opdracht werd stop gezet… 

 

Na deze klap en een periode van ‘Oh nee, wat nu?!’, wou ik het moment grijpen om van een nood een deugd te maken en mijn idee uit te werken. 

 

Begin 2021 ging de website online! Na maandenlang geploeterd te hebben tussen fotograferen, luiers, website opzetten, dutjes, administratie, papjes, enzovoort, is het gelukt! Hij staat er en ik ben er trots op! 

 

Ik ben er rotsvast van overtuigd dat deze website toekomstige mama’s kan helpen de kleding te vinden die ze nodig hebben, zonder dat ze daarvoor veel geld moeten uitgeven. En zo, tegelijkertijd, kleding een tweede leven te geven zonder onnodige transporten, zodat we voor onze kleintjes een schonere planeet kunnen achterlaten. Win Win Win!

 

Wil je me iets vragen of kan ik je ergens mee helpen, twijfel niet om me te contacteren! 

 

Liefs,

Annick

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password